Hoppa till sidans innehåll

Herrar A: Resan börjar nu!

02 MAR 2019 07:18
Idag inleder LFF sitt deltagande i DM 2019
  • Uppdaterad: 02 MAR 2019 07:18

Under lördagen reser LFF:s herrar till Aggarpsvallen för att gästa division 5-laget Skabersjö IF. På något sätt blir det en första riktig fingervisning om vad det kommer krävas för att ta sig tillbaka till femman.

 

Var laget står inför matchen mot Skabersjö är svårt att säga. Laget man mönstrar är till stora delar nytt och även om man har tränat ihop ett tag nu så har man inte matchats ihop tidigare.

 

Men det börjar onekligen se ljusare ut för truppen efter att ha genomlidit en av de värsta frimånaderna under 2000-talet. 13 spelare ut och 2 in där de två inte tränat speciellt mycket än.

 

Nu har det anlänt en del riktigt bra spelare som blivit spelklara för oss. Alla kommer inte till spel mot Skabersjö men på sikt ser det ut att bli en riktigt bra konkurrenssituation i laget.

 

Spelarna som kommit in i truppen är Hasib Tajik från Ariana FC, en spelare som tidigare tillhört Lindeborg och som nu alltså återvänder, Nael  Sardar från Ariana FC, Dilan Ismail,  KSF Makedonija, Masoud Haya från korpen, Rahim Hotek från korpen, Suleyman Fakhro, tillbaka från  IFK Malmö. Alla de finns med i truppen idag.

 

Lägg därtill Christian Daleke från KSF Srbija (för övrigt ett förflutet i dagens motståndare Skabersjö IF), Hakan Sen från Orient FC och Jami Tammisto från Trollenäs IF. Eventuellt blir någon till spelklar inom det närmst. Det är en hel del som provtränar med laget och i kombination med de spelare som redan innan är etablerade i truppen och med riktigt duktiga -04:or har vi  en trupp som om allt klaffar under året mycket väl skulle kunna blanda sig in i striden om toppplaceringarna. Men där är mycket arbete kvar och många ”om” att ta sig igenom.

 

Någonstans börjar det på riktigt nu.

 

Richard har pratat med spelarna om att vara med på en resa. Spelarna vill vara med. Jag vill vara med. Vill du vara med?

 

Den börjar på Aggarpsvallen idag. Klockan 12.00.

 

Välkomna dit!

 

 

 

Skribent: Martin Nerbring
Epost: This is a mailto link

LFF-FB-puff

 

 

 

     '

 

Postadress:
Lindeborgs FF 1948 - Fotboll
Lindeborgsgatan 373
21581 Malmö

Kontakt:
Tel: 040138380
E-post: This is a mailto link

Se all info