Hoppa till sidans innehåll

Kandidaterna till Årets Fältherre/Fältdam 2018

06 DEC 2018 11:42
Årets kandidater till priset som Årets Fältherre/Fältdam 2018 är uttagna och nu har Du möjligheten att påverka resultatet.
  • Uppdaterad: 06 DEC 2018 11:42

Styrelsen sammanträdde i veckan för att ta ut kandidaterna till utmärkelsen Årets Fältherre/Fältdam 2018. Av överraskande många nomineringar landade styrelsen i nedanstående personer.

För att rösta gör såhär:

Läs igenom nomineringarna och motiveringarna.

Klicka in dig på länken nedanför och svara på frågorna.

För att rösta krävs att du är över 16 år och har en mailadress.

Alla som röstar har en röst var!


 

Ola Malmros

Ola är för närvarande en av två tränare för våra Pojkar födda 2011. Han nomineras till priset för hans stora engagemang inte bara för sitt eget lag utan också för att han genom handling visat att sammanhållning över åldersgrupperna är viktigt genom att han initierade en gammal tradition i form av fotboll för våra ledare. Tog ett stort ansvar inte bara för ”sin” åldersgrupp P011 utan också för P012/013 innan det hittades ledare till den gruppen.

 

Sofia Jönsson

Sofia nomineras till priset för hennes stora engagemang i föreningen. Hon har under året haft en mängd olika uppdrag i föreningen. Spelare i damlaget, tränare för Pojkar födda 09, styrelseledamot med både ungdomsansvar, arrangemangsansvar, ansvar för att förmedla information om de nya spelformerna samt ansvar för våra första Ravelli-kampanj. Dessutom är hon en starkt bidragande orsak till P09:s föräldragrupp är den mest engagerade föräldragruppen i föreningen.

 

Omar Allegra

Omar blev ledare i föreningen 2004 och sedan dess har han varit föreningen trogen i många olika roller. Under året har han gått från arrangemangsansvarig till ungdomsansvarig och dessutom på ett föredömligt sätt stått stadigt i hård motvind när Herrseniorerna hade det tufft i somras.  Han har vid otaliga tillfällen gett sin tid åt föreningen genom att vara behjälplig vid föreningens alla arrangemang, skjutsa spelare till träningar och matcher, stått i cafèet och vid grillen, sålt lotter på Emporia och mycket annat.

 

Martin Nerbring

Föreningens ordförande som brinner för ungdomarna till 100%. Började i föreningen som 4-åring i bollskolan och har sedan dess innehaft i stort sett alla roller man kan ha. Har under året verkat som senioransvarig, domartillsättare, skött föreningens informationsflöde på sociala medier och representerat föreningen vid åtskilliga sammankomster och forum för fotbolls- och idrottsföreningar. Dessutom har han nu också börjat om tränarstegen och har ansvar för Pojkar födda 2012 och 2013.

 

Anna Johansson

Föreningens konsulent och i många avseende föreningens ansikte utåt. Är spindeln i nätet och har ansvar för allt administrativt som rör föreningen. Hon rattar medlemsregister och aktivitetsbidrag. Hon är vår kontakt med kommunen, med fotbollsförbund och med andra föreningar. Hon är den första som nya ledare, föräldrar och spelare träffar och skapar ett tryggt första intryck för alla som kommer till oss. Dessutom har hon under många år kämpat med föreningens lottförsäljning. Många gånger har hon fått kämpa i extrem motvind för att övertyga övriga ledare och föräldrar i föreningen hur viktig lottförsäljningen är för oss. Och nu säljer vi mer lotter än på väldigt länge.

 

Bledar Cakalli

Tränare för Pojkar födda -05 och brinner för det. Har sedan han tillträdde som tränare för gruppen jobbat hårt med att skapa lagkänslan och det har gett resultat i form av att gruppen vuxit enormt mycket de senaste åren. Han skyndar sig från jobb till träning oavsett hur stressigt det blir och oavsett väder. Allt för att grabbarna ska kunna göra det dem älskar att göra.  

 

Thim Lang

Tränare i P04 sedan en tid tillbaka. Har ett stort engagemang och är väldigt omtyckt av barnen. Inte bara i sitt eget utan över hela föreningen. Inte minst syns detta på LFF-dagen när han på ett fantastiskt sätt ser till att alla barn, från de allra minsta till de största, mår bra och har roligt. Han syns ofta i caféet när det behövs eller vid grillen och det är få ledare, spelare, föräldrar och andra som inte har ett leende på läpparna efter att ha pratat med Thim.


 

 

Skribent: Martin Nerbring
Epost: This is a mailto link

LFF-FB-puff

 

 

 

     '

 

Postadress:
Lindeborgs FF 1948 - Fotboll
Lindeborgsgatan 373
21581 Malmö

Kontakt:
Tel: 040138380
E-post: This is a mailto link

Se all info