Hoppa till sidans innehåll

Många tankar och idéer från planeringskonferensen

13 NOV 2018 13:12
Under Söndagen genomförde Lindeborgs FF 1948 en planeringskonferens med ledarna. Konferensen blev både givande och kul.
  • Uppdaterad: 13 NOV 2018 13:12

I samarbete med Skåneidrotten arrangerades i Söndags en planeringskonferens med syfte att sätta igång ett processarbete för att stärka föreningen och bidra till föreningens utveckling.

Dagen började på Comfort Hotell med grupparbete där 19 ledare fördelat på 4 grupper fick göra en så kallad SWOT-analys för att försöka få fram en bild av hur ledargruppen uppfattar föreningens Styrkor,

Svagheter, Möjligheter och Hot.

Det blev många intressanta diskussioner som kommer ligga till grund för det fortsatta arbetet med föreningsutvecklingen.

Innan lunch fick varje deltagare också möjligheten att formulera värdeord som en tycker bör genomsyra föreningen. Även det här momentet exponerade intressanta tankar om föreningen.

Efter lunchen drog delar av deltagarskaran till Prison Island och 3 lag tävlade mot varandra i en rad olika uppgifter som satte teknik, fysik och intellekt på spel.
Många skratt och en del blämärken senare stod Lag Bumbibjörnarna som vinnare, tätt följda av Lag Räddningspatrullen och Lag Luftens Hjältar (som förvisso halkade efter en hel del).

Stort tack till alla som deltog och var med och kickade igång vårt utvecklingsarbete för framtiden. Fler moment kommer att genomföras inom kort.

 

  

Skribent: Martin Nerbring
Epost: This is a mailto link

LFF-FB-puff

 

 

 

     '

 

Postadress:
Lindeborgs FF 1948 - Fotboll
Lindeborgsgatan 373
21581 Malmö

Kontakt:
Tel: 040138380
E-post: This is a mailto link

Se all info