Hoppa till sidans innehåll

BK Höllviken-LFF

19 MAR 2018 10:08
  • Skapad: 19 MAR 2018 10:08

Gruppsegrare i DM

Igår var vi i Höllviken och spelade den sista matchen i DM. Vi kom till matchen med en målskillnad på +9. Eftersom BK H förlorade fredagens drabbning mot MCFC var de tvugna att vinna med 4 mål mot oss för att ta första platsen. 

Matchen började väldigt dåligt för våran del och Höllviken kom runt på våra kanter nästan i varje anfall. I början sprang de sönder oss och hade en högre intensitet. Redan i den 8:e minuten kunde Höllviken ta sig förbi på våran högerkant och på ett fint anfall kunde de göra 1-0. Höllviken kunde efter målet ha gjort säkerligen 3-4 mål till men en för dagen en JÄTTE i målet Ali, kunde vi gå till halvtidsvila med bara 1-0 i baken. I halvtid pratade(halvskrek) RP till spelarna och poängterade att vi är bättre än så här och att vi måste börja agera som lag och fotbollspelare med bättre precision i våra passningar. 

I andra halvleken blev spelet bättre från våran sida och Höllviken kom inte till lika många klara lägen och vår backlinje började bli stabilare. Samtidigt som Höllviken började misströsta att deras chanser inte gick in, började vi ta över spelet allt mer. När väl tröttheten hos Höllviken blev mer markant, kunde vi börja spela vårt spel. Ahmad F kom allt mer runt på vänsterkanten då de gick ner på en trebackslinje. I den 75 minuten efter att Ahmad redan missat ett friläge revancherar han sig och rundar målvakten denna gång och sätter dit kvitteringen. Efter detta äger vi matchen och har ett antal vassa målchanser men det ville sig inte riktigt förrän i den 90:e minuten då våran 03:a Michele skickar iväg sin back till Toppen gallerian för att handla, han vänder upp drar i väg ett skott som tar i bortre stolpen och rullar sådär försmädligt "långsamt" in vid den andra stolpen. 

Vi kanske inte var förtjänta av att vinna igår men vi gör det vilket i sig säger mycket. Vi kämpade och gav inte upp och det skall grabbarna ha som en stor eloge. Något som oxå visat sig i alal tre matcher är att vi är bättre tränade än de lag vi mött. Hade det inte varit för Alis storspel i första, och även i andra, hade vi kanske tappat vår ledning och även första platsen i gruppen.

Nu väntar lottning på tisdag och denna direktsänds kl 11:15

http://www.skaneboll.se/skanes-ff-tv/

TILSAMMANS ÄR VI STARKA

 

mvh Linde BorgFF

Skribent: Omar Allegra
Epost: Adressen Gömd
Lindeborgs FF 1948 - Fotboll
Lindeborgsgatan 373
215 81 Malmö
Telefon: 040138380
E-post: This is a mailto link

LFF-FB-puff

 

 

 

     '

 

Postadress:
Lindeborgs FF 1948 - Fotboll
Lindeborgsgatan 373
21581 Malmö

Kontakt:
Tel: 040138380
E-post: This is a mailto link