Hoppa till sidans innehåll

Herrar A: Livsviktig poäng senast – Ännu viktigare poäng står på spel idag!

21 AUG 2019 11:19
Efter oavgjort mot topplaget FC Näset väntar måstematch mot Lilla Beddinge
  • Skapad: 21 AUG 2019 11:19

Den 1/6 i våras vann Lindeborgs FF 1948 med 4-1 på bortaplan mot jumbon Bosniska FK Behar. Sedan dess har laget levt i en enorm svacka. Nyckelspelare som tappat motivationen, skador som hållit i sig och framförallt resultat som uteblivit. Sedan den där vinsten borta mot Behar har LFF hunnit med att förlora, läcka i försvarsspelet och numera vara på väg uppåt igen.

Efter förluster mot Bunkeflo (0-2), Bellevue (0-4), Västra Ingelstad (1-4) och Korpen Malmö (3-7) var man på väg att ta 3 blytunga poäng borta mot Gislövs IF men tappade sin ledning alldeles i slutet. 1 poäng där var dock slutet på en poänglös svit som höll på att ruinera hela den här säsongen.

Spelmässigt menade tränare Palhoto att insatsen mot Gislöv var ett steg tydligt i rätt riktning och kanske det som skapat mod inför en till synes svår uppgift i form av FC Näset, visserligen på hemmaplan men ändå. Att kriga till sig en poäng mot laget som har överlägset bäst målskytte i serien och med väldigt få insläppta mål bakåt bör kunna vara den självförtroendeboost som laget behöver i det här viktiga skedet.

Under Onsdagskvällen åker man till Thurevallen i en otroligt viktig match mot Lilla Beddinge som placerar sig på kvalplats neråt precis under Lindeborg. Det skiljer en poäng mellan lagen och därför innebär 3 poäng obeskrivligt mycket för fortsättningen. Att ha 4 poängs försprång till Beddinge inför avslutningen hade kanske skapat lite lugn och ro för LFF1948.

Inför bortakampen står det klart att viktige Marcus Tügel, som ordnade 2-2 senast, är avstängd efter för många varningar. Dessutom gör Palhoto ett par ändringar till jämfört med förra matchen. Joel Lundegren är tillbaka från skada, Martin Andersson, Kevin Vida och Abdirahman Omar som varit utanför truppen senast är nu åter i truppen igen. Dessutom är viktige målskytten Suleyman Fakhro tillbaka. Därmed står det också klart att ingen av ynglingarna från förra matchen återfinns i truppen.

Matchen sparkas igång klockan 19:00 i Beddingestrand på Thurevallen. Mot 3 poäng. Mot nytt kontrakt i Division 6!

 

Med varandra – För varandra!

 

FORZA FÄLTET!

 

Skribent: Martin Nerbring
Epost: This is a mailto link

LFF-FB-puff

 

 

 

     '

 

Postadress:
Lindeborgs FF 1948 - Fotboll
Lindeborgsgatan 373
21581 Malmö

Kontakt:
Tel: 040138380
E-post: This is a mailto link

Se all info