SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindeborgs FF
1948
Dam

Ny tröjsponsor till Damerna - Välkomna Northmill Bank AB
2021-04-15 13:16

Northmill Bank har inför den här säsongen kommit överens med Lindeborgs FF 1948 om ett samarbete. Därmed blir Northmill också den första officiella tröjsponsorn för damerna sedan återstarten. 

Avtalet var klart för en tid sedan. Nu är allt annat på plats också. Northmill Bank går in som tröjsponsor till vårt Damlag. 

 

Northmill Bank AB har dragit igång ett koncept där företaget är med och sponsrar över 30 föreningar som har Dam- och flickverksamhet för att bredda exponeringen av Dam- och flickfotboll på breddnivå. 

 

Detta är ett initiativ vi självklart ser väldigt positivt på och därför är vi också glada och stolta över företagets egna community "Power of We" som håller på att utvecklas och etableras. 

 

Förutom Lindeborgs FF 1948 är det en rad andra föreningarna från Division 1 till Division 5 runt om i landet som är med på tåget. 

 

Allt för att göra fotbollen på damsidan starkare! 

 

Välkomna till Lindeborgs FF 1948! 


Nyhetsarkiv
 
Våra sponsorer