Lindeborgs FF 1948 - Klubbshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindeborgs FF
1948
Herr

OPTIMALA HEM GRUPPEN

OPTIMALA HEM GRUPPEN har från och med säsongen 2022 skrivit ett 3-årigt sponsoravtal med Lindeborg. Deras logga kommer att synas på våra hemmaställ och sponsringen har gått in och täckt upp för nya träningskläder. 

LILLA GLASSFABRIKEN!

LILLA GLASSFABRIKEN är en aktör vi håller väldigt högt hos oss. Familjeföretaget som tillverkar stans absolut godaste glass (red. anm.) ägs och drivs av bland annat bröderna Palhoto där Richard satt ett tydligt avtryck i vår förening med flest antal spelade matcher i föreningen och dessutom innehaft alla ledarroller man kan ha i föreningen så som ungdomstränare, juniortränare, seniortränare och styrelsemedlem. 

 

Ska du ha något gott på kalaset? Eller om du vill ha den absolut godaste glassen till fredagsmyset? Då är det Lilla Glassfabriken du ska kontakta. 

SERNEKE SVERIGE AB

SERNEKE SVERIGE AB har under slutet av 2021 gått in som sponsor för Herrlaget och bidragit med hjälp till att köpa in enhetliga träningskläder till laget. 

 

 

SÖDERTORPS BILSERVICE!
 
 
Följ oss på Facebook!
Våra sponsorer