Lindeborgs FF 1948 - Klubbshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindeborgs FF
1948
Herr

Välkommen till Lindeborgs FF 1948 - Herrlag
Vi tränar följande dagar:
 
Måndagar 20:00 - 21:30 Lindeborgs IP (konstgräs)
Onsdagar 20:00 - 21:30 Lindeborgs IP (konstgräs)

 

Tveka inte att kontakta oss ledare.
 
Björn Nelin Jensen, lagledare
0733504529
Referat: Lunds BOIS - Lindeborgs FF 1948
5-2-seger i Lund avslutade våren
2024-06-19 15:21

Matchfakta

Lund - Lindeborg 2-5 (0-2)

Li: Jamal Malik 3 (3), Haidar Dahi (1), Haider Radhi (3)

Ass: Azaan Mahmood 3 (6), Haider Radhi (4), Alexandar Radic (2)

Varningar Li: Adam Lindblad (1)

 

Matchens Fältare: Oliver Mellberg (1)

 

Laget

 

Adam Lindblad

---------------------------

Oliver Mellberg

Philip Palmér

Andrea Budroni

---------------------------

Alexandar Radic (UT 68, IN 82)

Azaan Mahmood

Haidar Dahi (67)

Serkan Latifoglu (54)

---------------------------

Jamal Malik (UT 57, IN 76) 

Abdullah Jassim (UT 65, IN 84)

Tonny Tindberg (76)

 

Avbytare:

Felix Djärf (54)

Hamidreza Eraghi (57)

Haidar Radhi (65)

Tomas Amerise (67)

Mohammed El Jaouni (IN 68, UT 84)

 

Referat nedan... 

Referat:
Inte Lindeborgs kväll - 0-1 mot Trollenäs
2024-06-10 22:01

Lindeborg får återigen blicka nedåt i tabellen efter en uddamålsförlust hemma mot jagande Trollenäs som nu gick om i tabellen. Marginalerna var onekligen inte på hemmalagets sida med dubbla ramträffar vid ställningen 0-0. Med det lämnar vi den matchen därhän och riktar fokus mot vårsäsongens sista match på lördag borta mot Lunds BoIS. Spelet sitter, om än med en alldeles för naivt defensivt tänk i vissa situationer vilket kunde lett till fler baklängesmål än ett. Ingen anledning till panik. Låt oss avsluta våren väl!

Inför: Lindeborg - Trollenäs (Div 5 SV)
2024-06-10 12:30

På måndagen möter Lindeborg bottenkonkurrenten Trollenäs hemma på Lindeborgs IP. I och med matchen så börjar serien om igen då Lindeborg nu mött samtliga lag en gång. Efter en svag inledning har Lindeborg ryckt upp och besvikelsen trots kryss borta mot Barrikaden säger väl lite om det. Trollenäs började vi säsongen mot med ett 2-2-resultat efter en sen kvittering. Trollenäs har samlat poäng lite här och var och är inte ett typiskt bottenlag i det avseendet. Här senast vann man stabilt mot Husie till exempel. Truppen ser ni på appen Min Fotboll från kl 18 och där kan ni även följa matchen som har avspark kl 19.

Referat: AIF Barrikaden - Lindeborgs FF 1948
Sedvanligt kryss mot Barrikaden
2024-06-06 17:31

Lindeborg delade återigen på potten mot antagonisten Barrikaden på Gullviksborgs IP på onsdagskvällen. Det är nu fjärde raka oavgjorda lagen emellan efter två i fjolårets serie och ett i MM:s gruppspel i vintras. Lindeborg började matchen riktigt bra när Max Bengtsson flera gånger om kom runt på sin högerkant med både inlägg (det bästa till Tonny Tindberg som nickade utanför i utmärkt läge) och en egen ypperlig chans. Sen kom offensiven av sig och Barrikaden var laget med skapade chanser. Azaan Mahmoods 0-1, där han drog på från distans och ställde målvakten, kom något oväntat. Det resultatet höll sig fram till kvarten kvar och här emellan skapades chanser från båda håll där lagen bland annat hade varsin ribbträff, Yosef Mahmood med avslutet från bortahåll. Max Bengtsson tvingades återigen utgå med en axelskada (fraktur skulle det visa sig) och behandlingen tog tid vilket gjorde att matchen pausades runt tjugo minuter. När matchen kom igång tryckte hemmalaget på för en kvittering vilken också kom via en distinkt nick av deras anfallare, som var den som skapade mest och bäst. Matchen kunde slutat i princip hur som helst mot slutet där båda lagen hade jättelägen för ett segermål. Lindeborg sjönk i mitt tyckte alldeles för lågt och försökte bevaka 1-0-ledningen istället för att fortsätta försöka rulla boll. Det blev särskilt tydligt när man mot slutet återigen började rulla och skapa chanser. Det var nämligen knappast så att Barrikaden föll lågt för att bevaka 1-1 och därmed gav över initiativet. Det hela blev ett slags mellanting mellan långa raka bollar och kortpassningsspel, där vi blev av med bollen i utsatta lägen istället. Vid ställningen 0-1 spelade lagets orutin in och det spreds en osäkerhet samtidigt som bytena inte gav önskad effekt. Ny match redan på måndag hemma mot Trollenäs som bad om att få flyttat matchen som skulle spelats dagarna innan midsommar. Lagen möttes i den andra omgången och spelade då 2-2.   

Inför: Barrikaden - Lindeborg (Div 5 SV)
2024-06-04 17:50

Imorgon tar sig Lindeborg till Gullvik för bortamatch mot Barrikaden som är enda lag vi har kvar sen förra årets serie. Lagen har någorlunda följts åt i tabellen med en svag start och en uppryckning på senare tid, även om Barrikaden liksom Lindeborg fick med sig noll poäng mot topplaget Dalby. Tre möten på raken har slutat med delad pott om man dessutom räknar med mötet i MM:s gruppspel i början av året. Det är två minst sagt jämna lag och det är väl ingen hemlighet att vi förväntar oss en lika jämn kamp på onsdagskvällen. Lindeborgs senaste tre har verkligen inneburit att vi fått fart på målskyttet efter att ha vått krut under framförallt fem raka matcher. Därmed inte sagt att spelet varit överdrivet mycket bättre (eller sämre tidigare) utan snarare att spelarnas vilja att offra fler centimetrar har blivit avsevärt mycket större. Till onsdagens match är Oliver Mellberg och Azaan Mahmood tillbaka i truppen, däremot missar tvåan i den interna skytteligan; Lucas Barba densamma. Det gäller även för mittbacksduon Hussein Saad och Philip Palmér. Avspark kl 19 på Gullviksborgs IP.

 
Följ oss på Facebook!
Våra sponsorer