Lindeborgs FF 1948 - Klubbshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindeborgs FF
1948
Herr

Lindeborgs FF 1948 Herrlag - Med varandra - För varandra!
För frågor om provspel, vänligen kontakta tränare Roy Faro och Mattias Holm. Deras uppgifter hittar du under fliken Truppen.
NH-Cupen till helgen
2023-01-26 20:28

Till helgen spelar Lindeborg inomhusturneringen Nils Holgersson Cup ute i Skurup. Första match är kl 9.40 och för motståndet står till div 3-nyuppflyttade FC City Trelleborg. Därefter väntar seriekollegan 2023, Östra Torp Smygehuk (2) och i sista gruppspelsmatchen AC Kvarnby från div 6. Går man sedan vidare som etta eller tvåa är det sextondelsfinal samma dag mot vinnaren eller tvåan i gruppen med Malmö City, Brösarp, Svenstorp och Bjärred (2). Eventuellt slutspel med åttondelsfinal är på söndagen. Turneringen spelas i Nils Holgersson Hallen i Skurup.

 

Truppen 

 

Tonny (målvakt)
Adam
Max 
Milos
Micke
Eric
Allegra
Edvin
Bence
Petter
Wilgot
Mohammed

Förlust i årets första match
2023-01-21 15:29

Malmömästerskapen, Grupp E:

Lindeborg - Möllan 0-2 (0-2)

Varningar L: Tom Sand

 

Lindeborg fick ingen vidare start på Malmömästerskapen när man tog emot Möllan hemma på Lindeborgs IP. Förlustsiffrorna skrevs till 0-2 efter en svag första halvlek där inte mycket klaffade. Inställningen, passningsspelet och kommunikationen var inte alls i nivå med vad man skulle kunna önska, även om det är tidigt på året. De två taffliga baklängesmålen på hörnor var ett tydligt resultat på det hela där LFF först inte lyckades rensa varpå en boll träffade Wilgot innan den gick i nät, och sen en kort hörna så småningom hittade in till en fristående bortaspelare. Bland nyförvärven lyckades Tom, som startade på innermittfältet, bäst. Han sökte ständigt boll genom att komma ner för att hämta eller genom att hitta ytor. I andra satt försvarsspelet vilket iallafall ger något att ta med sig till kommande matcher. Inhoppande Joel (kom in i paus) blev en stabilisitator i den vevan. Där finns onekligen att jobba på, konstigt vore det annars, och med tanke på att vi till dagens match saknade femton potentiella kandidater så finns där att ta av. Möllan imponerade med ett distinkt spel över hela banan men framförallt lyckades man krympa ytorna till mitten matchen igenom. En tiominutersperiod kring mitten av första lyckades hemmalaget inte ens få bollen över halva plan. Över nittio minuter satt försvarsspelet allt bättre medan anfallsspelet som vi inte valt att fokusera på under första veckorna behöver finslipas, eller snarare grovslipas på. 

 

Matchens Fältare: Tom Sand.

 

Startelvan:

 

Rafa

***

Allegra (c)

Bence 

Eric

***

Adam 

Tom 

Milos

Wilgot

Max

***

Kasper 

Kirre 

 

Avbytare:

Mogge (60min)

Joel (45min)

Alex (25min)

Linkan (20min)

Inför: Lindeborg - FC Möllan (MM)
2023-01-19 21:27

På lördag har det blivit dags för årets första match när Lindeborg premiärspelar mot förra årets seriekollega FC Möllan i Malmömästerskapen. Lindeborg har fyllt på truppen ordentligt inför den efterlängtade comebacken i division 5 och har under årets inledande träningsveckor varit upp emot 25-27st på träningarna. Det ger nödvändig konkurrens jämfört med fjolåret där laget trots framgångar gick runt på få spelare. Båda seriemötena ifjol slutade med uddamålet, premiären till fördel för Möllan och junimötet i Lindeborgs favör. Intressant att se vad ytterligare spets kan tillföra årets upplaga av Lindeborg. Som vanligt i januari/februari är en del spelare borta pga sjukdom och annat men en femtonmannatrupp innehållande både bekanta och nya ansikten står redo att spela LFF:s första match 2023.

Matchen går att följa i appen Min fotboll. 

Avspark kl 13
Lör 21jan
Lindeborgs IP

Då sparkar vi igång spelåret 2023!
2023-01-08 13:17

I torsdags hade seniorerna ett möte inför säsongen och under måndagskvällen sparkar man igång med den första träningen. Inför comebacken i division 5 blir det ett fullspäckat försäsongsschema. Redan 21jan är första match då man möter FC Möllan i Malmömästerskapens gruppspel. Förutom Möllan har Lindeborg i sin grupp; Kosova, Kvarnby och Hyllie. Helgen efter kommer man att delta i inomhusturneringen Nils Holgersson Cupen i Skurup. Sen fortsätter det med MM, träningsmatcher och i mars även deltagande i DM. Och slutligen försäsongens höjdpunkt; träningsläger över sundet. 

 

För att inte tråka ut er med detaljer om allt möjligt så kommer dom när respektive turnering närmar sig. 

 

Första veckans träningsschema:

Måndag kl 20-21.30

Onsdag kl 20-21.30 

 

Den som kommer låta er följa seniorlaget från nära håll under året heter Björn och jag är ny lagledare inför säsongen som kommer. Nu kör vi igång!

LFF välkomnar Mikael Rydell!
2022-12-15 19:34

Lindeborg kan på torsdagen presentera ännu ett nyförvärv i Mikael Rydell som närmast kommer från Hyllie. "Micke" blir ett tillskott främst i centrallinjen. Hemsidan fick så klart en intervju med Österlenssonen. 

 

Berätta lite om din fotbollsbakgrund? Hur hittade du till Lindeborg?

M: Har varit fotbollstokig sen barnsben och har Onslunda IF som moderklubb. Jag kom till Hyllie IK när jag gick fotbollsgymnasiet på Procivitas och har sedan dess spenderat de flesta av åren där, med några avstickare till diverse klubbar under årens gång.

 

Vilken position spelar du och vad är dina styrkor som spelare?

M: Centralt på mittfältet och trivs bäst när jag kan komma ner och hämta mycket boll och agera spelfördelare. Jag snackar mycket på plan, så jag hoppas att jag kan peppa mina medspelare och hjälpa dem att täcka rätt ytor i försvarsspelet.

 

Vad vet du om Lindeborg sedan tidigare? Både som förening och som A-lag? 

M: Jag jobbar till vardags på SportAdmin, så jag har bra koll på Lindeborg som förening. Har hört från kollegan och numera lagkamraten Eric Sandgren att det är ett riktigt gött och ambitiöst gäng som förhoppningsvis kan avancera ytterligare i seriesystemet.

 

Perfekt avgörande glidtackling eller målavgörande i slutet?
M: Hur mycket man än uppskattar en perfekt glidtackling, så är ju inget bättre än att hänga en avgörande kasse.

 

Vad tror du om kommande säsong? 

M: Jag tycker gänget håller en go nivå och att det är så mycket folk på snöiga decemberträningar säger mycket om motivationen i laget. Finns inget annat än att sikta på avancemang uppåt! 

 

Välkommen till Lindeborg Micke!

 
Följ oss på Facebook!
Våra sponsorer