Lindeborgs FF 1948 - Klubbshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindeborgs FF
1948

Bli medlem i Lindeborgs FF 1948
BÖRJA SPELA!
Vår vision "Vi ska erbjuda fotbollsverksamhet för barn och ungdomar på Lindeborg och dess närområde för att skapa en meningsfull fritid där fokus ligger på glädje och utveckling."

MedlemsApp

Se träningar, svara på kallelser, anmäl frånvaro

Klubbshop

Beställ våra föreningskläder

Bli stödmedlem

Stötta oss i LFF!

Herr
Referat: Lindeborgs FF 1948 Seniorer - Södra Sandby 
Kollektiv kollaps resulterade i storförlust
2024-02-24 15:55, Herr

Efter en stabil första halvlek kollapsade Lindeborg i andra halvlek i hemmamötet mot div 4-laget Södra Sandby. Matchen slutade i en 2-6-förlust efter pausställningen 1-1.

Herr
Inför: Lindeborg - Södra Sandby (Träningsmatch)
2024-02-23 17:25, Herr

Med avslutat gruppspel i Malmömästerskapen går nu Lindeborg in i en annan fas av försäsongen med träningsmatcher och DM-spel. Imorgon möter man div 4-laget Södra Sandby på hemmaplan.

Herr
Inför: Lindeborg - Limhamn (MM)
2024-02-16 18:00, Herr

På lördagen avslutar Lindeborgs MM:s gruppspel 2024. Man gör det mot fjolårets vinnare av vår div 5, Limhamn som liksom Lindeborg är obesegrade inför den sista matchen. 

Herr
Referat: Srbija - Lindeborgs FF 1948 Seniorer
Knaper insats mot Srbija - trots det tre poäng
2024-02-11 15:00, Herr

Efter den lovande insatsen mot det förmodade topplaget i div 6, Hyllie så kom Lindeborg åter ner på jorden efter en skral insats mot Srbija. Trots det blev det till en 2-0-seger som gör att LFF ligger bra till för vidare avancemang i MM 2024. Poäng mot Limhamn nästa helg så väntar kvartsfinal. Man kan också klara det om Hyllie och Barrikaden på onsdag slutar oavgjort. 

Herr
Inför: Srbija - Lindeborg (MM)
2024-02-09 17:02, Herr

Efter årets första seger hemma mot Hyllie senast ställs Lindeborg på lördagen mot ett annat div 6-lag, Srbija. Efter en bra första halvlek blev det mer ojämnt presterande under den andra halvleken och de två kontringsmålen Max Bengtsson stod för kom under en period där Hyllie var det dominerande laget. Men som sagt vi tar med oss första halvlekens prestation och naturligtvis de tre poängen som gör att vi utmanar om en plats i kvartsfinalen av årets MM. Srbija behöver gå på knock sista omgångarna här för att ha chans för vidare spel. 

BÖRJA SPELA!
Ladda ner LedarAppen
Nyheter från våra lag
 
Följ oss på Facebook!
Våra sponsorer