Lindeborgs FF 1948 - Klubbshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindeborgs FF
1948

Bli medlem i Lindeborgs FF 1948
BÖRJA SPELA!
Vår vision "Vi ska erbjuda fotbollsverksamhet för barn och ungdomar på Lindeborg och dess närområde för att skapa en meningsfull fritid där fokus ligger på glädje och utveckling."

MedlemsApp

Se träningar, svara på kallelser, anmäl frånvaro

Klubbshop

Beställ våra föreningskläder

Bli stödmedlem

Stötta oss i LFF!

Herr
Inför: Skurup - Lindeborg (Div 5 södra)
2023-09-22 19:00, Herr

På lördagen åker Lindeborg till Skurup för match i den tjugonde omgången av Division 5 södra. Den senaste tidens poängtapp har minimerat möjligheterna för kval till div 4 där nu striden om de två platserna ser ut att ligga mellan Svedala, Skansen och Skanör/Falsterbo. Femteplacerade Lindeborg får stå vid sidan av och agera reserv om något väldigt oväntat skulle inträffa. Trots förlusten mot bottenstridande Rydsgård senast så har Skurup ett bekvämt avstånd ner till niondeplatsen (som isåfall skulle tvinga dom till återkval). Vårens möte på Lindeborg slutade i tre poäng för gästerna och får nog betecknas som en av Lindeborgs sämsta insatser för året. Lindeborg saknar en del spelare till lördagens match och liksom under träningsveckan så känns det som om truppen gått på tidigt höstlov - åtminstone gällande närvaron. Om vi för tillfället för blickarna mot toppen- och bottenkampen så är det en spännande match mellan Svedala och Skanör/Falsterbo på lördagen, en sexpoängsduell som antingen kan avsluta eller bjuda in i kampen om kval. Även i botten väntar något av en sexpoängsmatch, lite slarvigt använt, när elvan Näset tar emot tian Rydsgård. Matchen är Näsets sista hopp att nå återkval medan Rydsgård försöker minska avståndet till kontraktsplats. 

Avspark kl 13 på Lindeborgs IP!

Följ matchen i appen Min fotboll.

 

Truppen

 

1. Rafael Korowaiczyk 

30. Marcus Carlberg

4. Bence Kiss

6. Ola Petersson 

7. Tonny Tindberg 

8. Philip Allegra 

10. Kacper Robaszynski

12. Mathias Johansson  

13. Filip Lindqvist

14. Felix Djärf

15. Petter Gärdenfors

16. Erik Järvå 

18. Mathias Holm 

20. Salman Ahmed 

21. Joel Tindberg

22. Adam Eskilsson 

 

Övriga matcher i omg 20:

ÖT Smygehuk - Limhamn (lör kl 13)

Janstorp - Skansen (lör kl 13)

Svedala - Skanör/Falsterbo (lör kl 13)

Näset - Rydsgård (lör kl 16)

Barrikaden - Skegrie (lör kl 16)

Herr
Referat: Lindeborgs FF 1948 - AIF Barrikaden
Delad poäng i derbyt
2023-09-16 18:52, Herr

För andra helgen i rad spelade Lindeborg oavgjort då man på lördagen spelade 2-2 hemma mot Barrikaden. Inhoppande Jonathan Fridh räddade en poäng när han kvitterade i slutminuterna. Tre matcher i rad utan vinst gör att Lindeborg mer eller mindre är uträknat från striden om kval till div 4, vilket är frustrerande med tanke på att lagen framför fortsätter tappa poäng. Nu ser istället Skanör/Falsterbo ut att utmana Svedala (nya tvåa efter dagens 1-1 mot Limhamn) och Skansen (överraskande hemmaförlust mot ÖT Smygehuk). I botten har Barrikaden blivit inblandade efter att Rydsgård och Janstorp vunnit övertygande. Jumbon Skegrie är efter dagens förlust klara för div 6 2024. Nästa match för Lindeborg är borta mot Skurup kommande lördag. 

Herr
Inför: Lindeborg - Barrikaden (Div 5 södra)
2023-09-14 21:50, Herr

På lördagen spelar Lindeborg derby hemma mot mittenkollegan Barrikaden. Det är två lag ur form som möts och som således har halkat efter tabelltoppen och befinner sig i mittens rike. För Barrikadens del blev det senast till förlust mot bottenstridande Rydsgård medan Lindeborg bidrog till tappet via enpoängaren i en väldigt öppen match mot Janstorp. Medan Barrikaden slåss för kontraktet så finns ett minimalt hopp för Lindeborg, men det kommer högst troligen krävas att gå rent resten. I lördagens trupp noterar vi särskilt att Ola Petersson är med för första gången sedan premiären mot Limhamn. 

 

Avspark kl 13 på Lindeborgs IP!

Följ matchen i appen Min fotboll.

 

Truppen

 

1. Rafael Korowaiczyk 

4. Bence Kiss

5. Eric Sandgren 

6. Ola Petersson 

7. Tonny Tindberg 

8. Philip Allegra 

10. Kacper Robaszynski

12. Mathias Johansson 

13. Jonathan Fridh 

14. Felix Djärf 

15. Joel Tindberg 

16. Erik Järvå 

18. Wilgot Rudolphsson 

20. Salman Ahmed 

21. Tom Sand 

22. Max Bengtsson 

 

 

Herr
Referat: Janstorps AIF - Lindeborgs FF 1948
"Bara" en pinne i målrik tillställning
2023-09-11 20:23, Herr

På lördagen spelade Lindeborg 4-4 borta mot niondeplacerade Janstorp. Matchen bjöd på lika stor underhållning för publiken som på gråa hår hos tränarna. Med tanke på underläge 1-3 en bit in på andra så ska vi inte gräva ner oss alltför djupt, utan istället ställa frågetecken kring försvarsspelet vid i stort sett samtliga insläppta och fortsätta förbättra. Hoppet om en kvalplats finns kvar även om läget försämrades avsevärt. På positiva sidan finns att man med poängen säkrade nytt kontrakt i div 5 2024. 

Herr
Inför: Janstorp - Lindeborg (Div 5 södra)
2023-09-08 19:31, Herr

Efter den tunga förlusten hemma mot Skansen behöver Lindeborg snabbt komma upp på hästen igen om man ska kunna utmana om en kvalplats till div 4. Positivt i sammanhanget är att vi iallafall har kvar att möta Svedala som just nu innehar den andra kvalplatsen. På lördagen ställs man mot bottenstridande Janstorp som man slog i våras efter en strålande första halvlek, kanske den bästa under hela säsongen. Goda råd är dyra även för Janstorp som har fem poäng upp till säker mark och som senast förlorade med klara 0-3 mot Rydsgård som ligger bakom i tabellen. Rafael Korowaiczyk är tillbaka mellan stolparna efter att ha missat de två senaste, Kasper Råstedt står åter till förfogande i backlinjen och för första gången på ett långt tag är Petter Gärdenfors tillgänglig för spel igen.  

 

Avspark kl 13 på Kämpavallen!

Följ matchen i appen Min fotboll.

 

Truppen

 

1. Rafael Korowaiczyk

2. Joel Tindberg

4. Bence Kiss

5. Eric Sandgren 

6. Felix Djärf

7. Tonny Tindberg 

8. Philip Allegra 

9. Adam Eskilsson

11. Tom Sand

12. Mathias Johansson 

13. Max Bengtsson

14. Morgan Rohlwin

15. Petter Gärdenfors

16. Erik Järvå 

17. Wilgot Rudolphsson

18. Kasper Råstedt

 

Övriga matcher i omg 18

Näset - Limhamn, ikväll kl 19

Skurup - Skanör/Falsterbo, lör kl 13

Barrikaden - Rydsgård, lör kl 14

ÖT Smygehuk - Svedala, sön kl 14

Skansen - Skegrie, tis kl 18

BÖRJA SPELA!
Ladda ner LedarAppen
Nyheter från våra lag
 
Följ oss på Facebook!
Våra sponsorer