Lindeborgs FF 1948 - Klubbshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindeborgs FF
1948

Lindeborgs FF 1948 instiftade i samband med 75 årsjubileet en Hall of Fame för att hedra vår historia och medlemmar som kommit att betyda mycket för föreningen genom åren. 

Här nedan presenteras de medlemmar som valts in i LFF Hall of Fame!  

Nummer 1: Alve Jönsson

Föreningens meste ordförande. Verkade på posten mellan 1958 – 1979. Var smått unik då han inte hade någon bakgrund som spelare i föreningen. Han var inte heller förälder till någon i föreningen. Beskrivs av många från sin tid som en person som lade hela sitt hjärta och sin själ för klubben.

Nummer 2: Stig E Persson

Vid 20 års ålder tog Stig beslutet att tillsammans med ett gäng vänner bilda Eriksfälts FF. Han verkade aktivt i föreningen i drygt 30 år och hade roller som såväl spelare, sekreterare, lagledare och materialare. ”Snickaren” behöll kontakten med föreningen långt in på 2000-talet och såg de allra flesta A-lagsmatcherna.

Nummer 3: Stig L Persson

Var med och grundade föreningen 1948 som 20-åring. Spelade 622 matcher i vårt A-lag mellan 1948 – 1969. Blev uppvaktad av stadens stora lag Malmö FF 1953 men valde att tacka nej. Detta alltså ett år när Malmö FF vann SM-guld. I samband med att han avslutade sin aktiva spelarkarriär verkade ”Katten” som lagledare mellan 1968-1975 och därtill kan läggas många år i föreningens styrelse.

 
Följ oss på Facebook!
Våra sponsorer