Lindeborgs FF 1948 - Klubbshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindeborgs FF
1948

Om klubben

Föreningen grundades den 26 maj 1948 under dåvarande namnet Eriksfelts FF. 


År 2014 skedde ett namnbyte från Eriksfälts FF till nuvarande Lindeborgs FF 1948. 


Vi är idag omkring 30 ledare och har 10 aktiva lag i föreningen, från ålder 5 och uppåt. 


Vi har ett kansli som sköter det mesta administrativa, vår konsulent heter Anna Johansson. Hon är ofta den första kontakt som ni spelare och föräldrar möter.


Vi är en ideell förening där alla är välkomna och alla som betalt sin medlemsavgift ska få spela. Att vara en ideell förening innebär att våra ledare i klubben gör detta utan betalning. För att detta ska fungera är det önskvärt att föräldrarna till spelarna försöker hjälpa till i den mån dom kan och har möjlighet. Det kan handla om att stå i fiket ibland, hjälpa till att köra barnen till och från matcher eller liknande.

Alla typer av sponsringar är välkommet, stora som små.


Vår målsättning är att alla medlemmar ska känna gemenskap och uppleva glädjen i vår verksamhet och få en plats att kunna vara sig själv.


Vi har nolltolerans när det gäller all form av kränkningar, våld, rasism och droger vid alla våra aktivitetstillfällen.


Alla våra ledare lämnar in ett utdrag från belastningsregistret. Detta är för att skydda våra barn och ungdomar i föreningen och på ett enkelt sätt minska risken att ”obehöriga” kommer i kontakt med barnen och ungdomarna. 

 
Följ oss på Facebook!
Våra sponsorer