SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindeborgs FF
1948

Välkomna till Lindeborgs FF 1948 - Lag 2015/2016
 
Välkommen till oss i Lindeborgs FF - Flickor och Pojkar födda 2015/2016
 
Har du ett barn som är suget på att börja spela fotboll, då har ni kommit helt rätt!
Vi är en trupp på 25 spralliga barn och vi är mer än glada om även du och ditt barn vill komma ner och lira boll med oss. Träningarna äger rum på tisdagar 17:30-18:30 och torsdagar 18:00-19:00, på Lindeborgs IP (konstgräsplanen). 
 
Alla är välkomna!
 
Vill du vara med och spela fotboll med oss?
                                                                      
Tveka inte på att kontakta oss.
Frida Lilja, Huvudtränare
Telefon: 072 - 546 52 44
Mail: frida.lilja02@gmail.com
 
Ps... är du som förälder sugen på att bli ledare för detta fantastiska lag, tveka inte att höra av dig till oss. Vi blir mer än glada om just du vill vara med och hjälpa till!
 
 
 
Vecka 16
2021-04-23 21:24

Nu har träningen varit igång i några veckor och vi är väldigt positivt överraskade över starten med denna trupp. Mycket glädje, energi och många nya barn.

 

Vi har nu varit igång med träningar i cirka 3 veckor för lag 15/16. Vi tränare är positivt överraskade över hur extremt många barn som dykt upp och velat vara med och träna. Nästan varje träning vi haft har det dykt upp en ny flicka eller pojke som velat testa att träna med oss. Att se truppen växa så mycket som den gör är ren glädje för tre tränare som älskar det dem gör. Vi är väldigt positivt överraskade över hur många barn som vill komma och träna med oss. Hos oss är alla välkomna att vara med och vi är extremt tacksamma och glada för varje individ som vill dela 2 h i veckan med oss.

 

Träningarna fylls inte bara med mycket barn utan även väldigt mycket glädje och energi. Varje träning skapar skratt, vinnarskallar, utveckling och en bättre sammanhållning. Vi ser fram emot ett år fyllt av träningar med samma härliga anda och inställning. Nu hoppas vi bara på lite bättre väder så att vi får känna på lite värme. Med varandra, för varandra LFF!

 

Ps.. Fler bilder hittar ni under fliken "Bildgalleri"!

Årets första träning!
2021-04-07 15:53

Igår hade vi årets första officiella träning som lag 15/16. Det var 9 stycken tappra barn som dök upp i vårt “härliga” april väder. Vi ser fram emot en rolig säsong med mycket glädje och energi!

 

Med Varandra För Varandra, LFF!

 

 

 
Våra sponsorer