Lindeborgs FF 1948 - Klubbshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindeborgs FF
1948
Herr

Lunds BOIS
2 - 5
Lindeborgs FF 1948
Lunds BOIS2 - 5Lindeborgs FF 1948

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 15 juni, 16:00
Plats:Gunnesbo Gård A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130155071
Samling:14:30
5-2-seger i Lund avslutade våren
2024-06-19 15:21

Matchfakta

Lund - Lindeborg 2-5 (0-2)

Li: Jamal Malik 3 (3), Haidar Dahi (1), Haider Radhi (3)

Ass: Azaan Mahmood 3 (6), Haider Radhi (4), Alexandar Radic (2)

Varningar Li: Adam Lindblad (1)

 

Matchens Fältare: Oliver Mellberg (1)

 

Laget

 

Adam Lindblad

---------------------------

Oliver Mellberg

Philip Palmér

Andrea Budroni

---------------------------

Alexandar Radic (UT 68, IN 82)

Azaan Mahmood

Haidar Dahi (67)

Serkan Latifoglu (54)

---------------------------

Jamal Malik (UT 57, IN 76) 

Abdullah Jassim (UT 65, IN 84)

Tonny Tindberg (76)

 

Avbytare:

Felix Djärf (54)

Hamidreza Eraghi (57)

Haidar Radhi (65)

Tomas Amerise (67)

Mohammed El Jaouni (IN 68, UT 84)

 

Referat nedan... 

Lindeborg tog på lördagen sin andra seger mot Lund på mindre än två veckor (eftersom premiären flyttades fram) när man segrade med stabila 5-2. Stor matchhjälte blev Jamal Malik som stod för ett äkta hattrick, för övrigt hans tre första mål i serien denna säsong. Offensivt sett var det framförallt tremålsskytten Jamal, Azaan Mahmood som stod för tre framspelningar och Alexandar Radic som stod för ett magnifikt förarbete till 1-0-målet som dominerade. Defensivt var Oliver Mellberg och Philip Palmér de stora behållningarna. Det blev en konstig match på så många sätt. För det första hade Lindeborg fem spelare i truppen som inte gjort en match på år (bokstavligt talat när det gäller den forne mittfältsegeneralen Tomas Amerise) och dar - detta på grund av många återbud. Att de ens valde att ställa upp med vetskapen att de kan få sitta 90min på bänken i Lund kl 16 en lördag är rakt igenom fantastiskt. Går man i detalj på återbuden så är det inte så konstigt med fem skadade och tre avstängda. Det är nog få lag som klarar att ersätta det hur som helst och utifrån de förutsättningarna kan det inte vara annat än godkänt med en hämtad trepoängare. Att det sedan såg svagt ut, särskilt efter Haidar Dahis finfina 4-0-mål där Lund reducerar två gånger om och bland annat har en boll i virket (kan ha varit vid 5-2 också), det får kanske vara skitsamma denna gång. Flera matcher denna säsong, ja faktiskt till och med matchen mot Trollenäs innan den urartade, har Lindeborg spelat bra men inte fått med sig vare sig mål eller poäng. Att då kunna hämta en relativt säker seger utan att för den delen spela bra känns helt okej. Mitt i det ska vi uppmärksamma två debutanter i målvakten Adam Lindblad som kommit åter till Lindeborg efter några års uppehåll och Abdullah "Abbe" Jassim, forward som tränat med laget i några veckor och nu gjorde sin första start längst upp i banan. 

 

Lindeborg avslutar våren på en stabil sjätteplats. Det var här man avslutade förra säsongen och från det laget återfinns en handfull spelare. Att tränarduon gjort det bra är ett understatement. Då har åtminstone jag ändå i åtanke att poängen kunde varit fler för visst har segrarna vi tagit varit mer tydliga än förlusterna - eller kanske det bara är en blåögd känsla. Efter den jobbiga starten på serien har laget hämtat sig på ett imponerande sätt, senaste sex matcherna har vi en förlust. Sen är det klart att lagen vi mött befunnit sig på undre halvan av tabellen vilket ska vara med i analysen. Det gör också att man på intet sätt kan hävda att Lindeborg är ifrån faran som botten innebär, det är bara fyra poäng ner till Furulund (som har en match mindre spelad) på återkvalplats. Upp till kvalplats är det åtta poäng till Möllan (som har en match mindre spelad). Så fokus måste vara på att klara kontraktet sen får det andra vara en bonus. Men vi avslutar en fullt godkänt vår och tackar för er support. Vi ses i augusti! 


<< Tillbaka

 
 
Följ oss på Facebook!
Våra sponsorer