Lindeborgs FF 1948 - Klubbshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindeborgs FF
1948
Herr

Herrar A: Oliver Mellberg klar för Lindeborgs FF 1948
2021-12-15 22:12

19-årige Oliver Mellberg hämtas in från IFK Klagshamn för att förstärka truppen. 

I och med tillsättningen av Roy Faro och Mattias Holm som tränare kommer det också att ske en hel del förändringar i spelartruppen inför kommande säsong. 

 

Först ut att presenteras av våra nyförvärv är Oliver Mellberg som under årets säsong spelat i IFK Klagshamn. 

 

Oliver, varmt välkommen till Lindeborgs FF 1948!  Vad är ditt första intryck av föreningen?

 

- Tack så mycket! Jag tycker bara positivt om Lindeborg såhär långt.  Lindeborg känns som en seriös förening som vill uppåt i tabellerna, och dessutom en väldigt spännande och relativt ung trupp

 

Hur ser du på dig själv som spelare? 

 

- Jag som spelare ger alltid 110% oavsett vad och spelar där Roy och Mattias tycker passar bäst för dagen men jag föredrar en offensiv roll. Jag gillar att sticka i djupet för att hitta in på våra anfallare. 

 

Vilka kvalitéer känner du att du kan bidra med i truppen?

 

- Jag hoppas kunna bidra med min energi och vinnarmentalitet. Jag kommer från Klagshamn så jag hoppas jag kan bidra med det höga tempot även i Lindeborg.

 

Har du hunnit skapa dig en förväntan på säsongen som kommer? Vad är målet för egen del?

 

- Det är mycket nytt i truppen. Vi har mycket nya spelare och nya tränare för en del samt nytt spelsystem för en del. När vi spelat ihop oss och vårt spelsystem så kommer vi bli riktigt vassa nästa säsong. Mitt mål är att alltid komma högst upp i serien efter sista omgången vilket jag är övertygad om att det är fullt möjligt. Det absolut viktigaste med den kommande säsongen blir att uppnå vårt gemensamma mål att sluta högst upp i tabellen. Allt där utöver är bara en bonus. Sen skulle det inte variahelt fel att stänka in en och annan balja för laget också. 

 

Tränarna Roy och Mattias, som känner Oliver sedan Klagshamnstiden, har en bra bild av vad Mellberg kan bidra med. 

 

- Det är en spelare som kan spela på många positioner. Han har trots sin unga ålder redan spelat två säsonger i division 4. Vi tror att han kommer vara ledande i Lindeborgs FF 1948 i flera säsonger framöver. 

 

 

Vi säger varmt välkommen och lycka till Oliver! 

 

Med varandra - För varandra! 


Nyhetsarkiv
NH-Cupen till helgen2023-01-26 20:28
Herrar A: Nu kör vi! 2022-11-11 11:11
 
Följ oss på Facebook!
Våra sponsorer