Lindeborgs FF 1948 - Klubbshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindeborgs FF
1948
Herr

Herrar A: Adam Eskilsson är nyförvärv nummer 2!
2021-12-16 20:20
Bild: Dieter Kahr

Förstärkningarna i herrtruppen kommer att dugga tätt inom det närmsta. Redan nu kan vi presentera lagets andra nyförvärv. 

Adam Eskilsson är 17-åringen som redan gjort debut i seniorsammanhang. Han hämtas in från IFK Klagshamns U19-trupp. 

 

Välkommen Adam! Vad är dina första intryck av föreningen och laget? 

 

- Tack! Jag har fått ett väldigt bra första intryck. Alla spelarna är väldigt välkomnande och även om det är många nya i laget känns det som att alla redan känner varandra.

 

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?

 

- Jag skulle beskriva mig som en spelare som aldrig ger upp. Jag gör mitt bästa för att uppmuntra laget och jag gör allt för att vinna. Min största styrka är min snabbhet vilket jag ofta använder till min fördel.

 

Vad känner du att du kan bidra med till laget?

 

- När det kommer till det tekniska kommer jag bidra med intensitet och fart i spelet. Bortsett från det kommer jag bidra med en bra och seriös inställning till varje match.

 

Vad har du för förväntningar på säsongen 2022?

 

- Jag förväntar mig ett jävligt roligt år tillsammans med laget. Såklart att vi ska bli uppflyttade till Division 5 också!

 

Tränarna om sitt nyförvärv:

 

- Adam är en spelare som kommer springa ifrån dem flesta i denna serien. Ska bli riktigt roligt att se honom nästa säsong göra sin första seniorsäsong. Han är född -04 men fick redan förra säsongen göra gästinhopp i division 4.

 

 

Vi säger varmt välkommen och lycka till Adam! 

 

Med varandra - För varandra! 


Nyhetsarkiv
NH-Cupen till helgen2023-01-26 20:28
Herrar A: Nu kör vi! 2022-11-11 11:11
 
Följ oss på Facebook!
Våra sponsorer