Lindeborgs FF 1948 - Klubbshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindeborgs FF
1948
Herr

Herrar A: Förlust mot Oxie senast - Nu vill Fältet ha revansch i MM.
2022-02-04 21:20

Efter förlusten senast väntar Hyllie IK hemma på Lindeborg. 

Tävlingspremiären mot Oxie SK slutade med förlust 2-3 efter att LFF gjort en ytterst medioker första halvlek. Resultatet och känslan efter matchen räddades av en väldigt bra sista halvtimme. 

Oliver Mellberg var en av spelarna som värvades från Klagshamn inför året och nog är förväntningarna högt ställda på den unga ytterbacken. 

Därför var det nog en skön känsla när hans första mål i LFF-tröjan sattes redan i första matchen. 

- Kanske släppte lite av pressen direkt, menade Mellberg själv efter matchen. 

Inför andra omgången i MM är det redan lite av en måstematch för både Lindeborg och Hyllie. Med förluster i respektive premiärer krävs vinster för att ha en chans att ta en av två slutspelsplatser.

 

Till skillnad från förra veckans match är viktiga kuggen Tonny Tindberg tillbaka i laget liksom mittfältaren Tomas Amerise. De båda spelarna bidrar med både rutin och kvalitet enligt tränare Mattias Holm. 

- Med de båda i laget hade kanske resultatet blivit annorlunda mot Oxie men samtidigt så är det prestationen vi strävar efter att få så bra som möjligt och kan vi bibehålla den insatsen vi hade sista halvtimmen mot Oxie så kommer det bli en bra prestation mot Hyllie. 

Hyllie IK mötte i sin första match förhandsfavoriterna i gruppen Malmö IK och där blev det klar förlust med 6-1 för de grönsvarta. 

Lördagens match spelas på Lindeborgs IP och sparkas igång 13:00. 

Varmt välkommen! 

Med varandra - För varandra! 


Nyhetsarkiv
NH-Cupen till helgen2023-01-26 20:28
Herrar A: Nu kör vi! 2022-11-11 11:11
 
Följ oss på Facebook!
Våra sponsorer