Lindeborgs FF 1948 - Klubbshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindeborgs FF
1948
Herr

Herrar A: Äntligen seriepremiär!
2022-04-07 05:46

När försäsongen lämnas bakom oss kommer FC Möllan på besök till Lindeborgs IP! 

"Det nya Fältet". Ja det skulle man kunna kalla det. Nya tränare in i form av Roy och Mattias och därtill en hel drös med nya spelare. Nu är det då äntligen dags för seriepremiär.
Det har varit en lång försäsong. Laget har spelat upp emot 10 försäsongsmatcher och det har successivt blivit bättre och bättre. 

I första omgången kommer FC Möllan på besök. Ett lag som LFF spelade väldigt jämnt mot under fjolåret. Första mötet slutade med LFF-vinst sedan man vänt underläge 1-2 till vinst 3-2 efter bland annat två mål av skyttekungen Tonny Tindberg. 
Returmötet blev också målrikt och jämnt och slutade 3-3. 

Om årets upplagor bjuder på samma spänning och dramatik som fjolårets återstår att se. LFF har ju som sagt ett nästan helt nytt lag jämfört med i fjol. 

Förhoppningarna och kanske även förväntningar är stora på detta unga LFF-lag och det andas optimism bland spelarna. 

Att det kommer vara ett taggat LFF som kliver in på konstgräsplanen (tyvärr har kommunen inte fått gräsplanen spelklar) på Lördag tvivlar jag inte en sekund på och vi hoppas att vi kommer få se fart, frenesi och en fantastiskt fin fotboll från du röde.

 

Matchen startar 15:00 och du är varmt välkommen.

 

Med varandra - För varandra!

 


Nyhetsarkiv
NH-Cupen till helgen2023-01-26 20:28
Herrar A: Nu kör vi! 2022-11-11 11:11
 
Följ oss på Facebook!
Våra sponsorer