Lindeborgs FF 1948 - Klubbshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindeborgs FF
1948
Herr

Återstart i Division 6: Fältet presenterar Edvin Nilsson som ny spelare.
2022-08-13 08:00
Edvin Nilsson ansluter från Lilla Torg FF i division 3

Under sommaruppehållet har det tillkommit spelare i LFF1948:s trupp. Bland annat har man tagit in Edvin Nilsson från Division 3-laget Lilla Torg FF. 

När säsongen återigen startar upp för Lindeborgs FF 1948 har övriga lag redan spelat en omgång till. 

 

Konkurrenten Oxie SK vann mot FF Vuk med klara 4-0 och har därmed satt lite press på Lindeborg eftersom man i och med vinsten gick om "Fältet" i tabellen och med en match mer spelad ligger man på samma poäng men där Oxie har bättre målskillnad. 

 

När andra lag verkar hamna efter ser kampen om seriesegern i division 6 ut att handla om just Lindeborgs FF 1948 och Oxie SK. 

 

Därför är det med glädje som vi nu kan presentera ett nyförvärv som är hämtat från division 3-laget Lilla Torg FF. 

 

Edvin Nilsson blev under uppehållet spelklar för Lindeborg och är spelklar redan till dagens match mot FC Möjligheten. 

 

Trots att Nilsson bara varit i truppen ett par veckor känner han sig redan tillrättakommen. 

 

- Jag har fått ett väldigt bra intryck från både lagkamrater och ledare. Det har varit två bra veckor här. 

 

Att Lindeborg i division 6 lyckas landa ett nyförvärv från division 3 hör inte till vanligheterna och är kanske inte det självklara valet alla gånger för en ung spelare som redan fått känna på spel i högre divisioner men Edvin Nilsson ser på övergången som nyttig för honom själv både på kort och lång sikt. 

 

- Jag var sugen på att testa något nytt och framförallt med lite mer speltid och när Roy ringde och berättade om lagets och föreningens ambitioner så bestämde jag mig för att komma till Lindeborg, menar spelaren. 

 

En självklar fråga när en ny spelare anländer brukar vara vad spelaren själv anser sig kunna bidra med till laget och med meriter från högre divisioner blir frågan lika självklar till Edvin.

 

Framförallt skulle jag säga att jag tar med mig intensiteten och tempot som är i division 3. Jag kommer också bidra med en vinnarmentalitet som förhoppningsvis hjälper till att lyfta laget ytterligare. Det hade varit grymt om jag kunnat bidra till att Lindeborg avancerar i seriesystemet.

 

I år har det varit betydligt högre konkurrens på många fler olika positioner jämfört med tidigare år och med Edvin Nilssons intåg blir det ännu högre konkurrens på en del positioner då spelarens egenskaper gör honom användbar på olika positioner. 

 

Jag gillar att spela fysiskt och jag ser mig som bra i duellspelet. Jag ser mig också som en mångsidig spelare som tränaren kan använda på flera olika situationer. 

 

Vidare berättar Edvin att han spelat mest som central mittfältare men att det troligtvis kommer vara på någon av de centrala mittbackspositionerna han kommer att husera den här säsongen.

 

Debuten i LFF-tröjan görs alltså i dagens match mot FC Möjligheten och vill du se hur Edvin och resten av LFF mår efter ett välbehövligt uppehåll så är du välkommen ner till Lindeborgs IP där matchen sparkas igång kl. 13:00. 

 

PS! Under sommaren har även Milos Miskovic anslutit från FF Vuk och Joel Tindberg har dammat av skorna som legat och väntat på honom sedan slutet av förra säsongen. 

 


Nyhetsarkiv
Delad poäng i derbyt2023-09-16 18:52
Match inställd2023-08-07 12:03
"Salle" klar för LFF!2023-05-11 17:47
Delad pott i premiären2023-04-07 11:01
Hjemme fra Ballerup!2023-03-26 19:38
Svag andra sänkte LFF2023-02-26 12:38
Storseger mot Trollenäs2023-02-20 22:46
NH-Cupen till helgen2023-01-26 20:28
Herrar A: Nu kör vi! 2022-11-11 11:11
 
Följ oss på Facebook!
Våra sponsorer