Lindeborgs FF 1948 - Klubbshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindeborgs FF
1948
Herr

Bence Kiss första nyförvärvet inför säsongen 2023!
2022-11-24 19:35

Under andra veckans träningar kan Lindeborg presentera första nyförvärvet inför säsongen 2023 där man är nykomlingar i "femman". Det är 25-årige Bence Kiss som närmast kommer från fjolårets div 6-kollega FC Möjligheten. Hemsidan fick en intervju med försvarsspelaren där vi låter honom själv berätta om sin fotbollsbakgrund.

 

Vad fick dig att välja Lindeborg?

B: Jag valde Lindeborg pga att jag fick ett riktigt bra intryck första träning. Laget och ledarna verkade vara seriösa och kände en vinnarmentalitet som jag verkligen gillade.

 

Berätta lite om din fotbollsbakgrund

B: Jag är uppfostrad i en av Ungerns största föreningar och spelade i högsta ligan i mina ungdoms år. Flyttade till Sverige 2017 och då spelade jag lite i BK Olympic. Därefter så var jag tvungen att fokusera på mitt privatliv så hade ett paus från fotbollen i ca 4år.

 

Vad ser du som dina främsta egenskaper som fotbollsspelare?

B: Jag är en snabb, stabil och tuff back. 

 

Vad har du fått för intryck av laget och tränarna hittills?

B: Jag kände från dag 1 att jag var en del av laget. Grabbarna i laget är väldigt trevliga och det gjorde ens val av att komma till Lindeborg enklare. Min första intryck av tränarna är att de är proffsiga och har en hög målsättning.

 

Vad tror du om Lindeborgs chanser som nykomlingar i div 5? 

B: Det är jättesvårt att svara på den frågan på tanken att vi känner inte de andra lagen som spelar i div 5. Men om vi har rätt inställning så kommer vi hamna i toppen.

 

Hjärtligt välkommen till LFF och ett stort lycka till under säsongen Bence!


Nyhetsarkiv
NH-Cupen till helgen2023-01-26 20:28
Herrar A: Nu kör vi! 2022-11-11 11:11
 
Följ oss på Facebook!
Våra sponsorer