SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindeborgs FF
1948

Matcherna mot Vellinge IF och Åkarps IF full av spelglädje!
2021-10-03 10:04
Matcherna mot Vellinge IF och Åkarps IF den 25 September 2021.

Det var taggade pojkar som tidigt på Lördagsmorgon den 25 September, åkte iväg till Vellinge Idrottsplats för att avsluta säsongen. 

 

Första halvleken i matchen mot Vellinge IF såg pojkarna lite trötta ut, men efter att ha släppt in 2 mål bakåt, så vaknade grabbarna. Spelglädjen var enorm, kämpaglöden fanns där och det var riktigt kul att stå vid sidan och se pojkarna spela boll. 

 

Passningsspelet var bra och pojkarna vågade dribbla och driva. Och alla pojkarna pushade varandra, spelade med varandra - för varandra. 

 

 

 

Senare på förmiddagen spelade de andra laget hemma på Lindeborgs IP mot Åkarps IF och fortsatte i samma spår! 

 

Spelarna mot Åkarps IF fortsatte på samma nivå, passningsspelet och modet att dribbla fanns där. och gjorde två riktigt bra halvlekar, många mål framåt, och det var riktigt kul och stå vid sidlinjen och se på när pojkarna spelade så bra. 

 

I sista halvlek tappar vi tyvärr fokuset och släpper in Åkarp i matchen, men i slutet av halvleken kom krigarandan fram igen och som pojkarna kämpade för varandra. 

 

 

Dessa två matcher tycker jag vi tar med oss till nästa säsong och fortsätter träna på. 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vi kommer fortsätta träna utomhus Oktober ut, sen kommer ett kortare uppehåll innan vi går in i sporthallen och tränar Söndagar. 

 

Ses på Tisdag! 

 

Med varandra - För varandra. 

/ Ledarna lag 8. 

 

 


Nyhetsarkiv
2021-10-06 13:56
2021-08-14 19:23
 
Våra sponsorer