SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindeborgs FF
1948

Vecka 16
2021-04-23 21:24

Nu har träningen varit igång i några veckor och vi är väldigt positivt överraskade över starten med denna trupp. Mycket glädje, energi och många nya barn.

 

Vi har nu varit igång med träningar i cirka 3 veckor för lag 15/16. Vi tränare är positivt överraskade över hur extremt många barn som dykt upp och velat vara med och träna. Nästan varje träning vi haft har det dykt upp en ny flicka eller pojke som velat testa att träna med oss. Att se truppen växa så mycket som den gör är ren glädje för tre tränare som älskar det dem gör. Vi är väldigt positivt överraskade över hur många barn som vill komma och träna med oss. Hos oss är alla välkomna att vara med och vi är extremt tacksamma och glada för varje individ som vill dela 2 h i veckan med oss.

 

Träningarna fylls inte bara med mycket barn utan även väldigt mycket glädje och energi. Varje träning skapar skratt, vinnarskallar, utveckling och en bättre sammanhållning. Vi ser fram emot ett år fyllt av träningar med samma härliga anda och inställning. Nu hoppas vi bara på lite bättre väder så att vi får känna på lite värme. Med varandra, för varandra LFF!

 

Ps.. Fler bilder hittar ni under fliken "Bildgalleri"!


Nyhetsarkiv
Vecka 162021-04-23 21:24
Årets första träning!2021-04-07 15:53
 
Våra sponsorer